Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DOROSTENCI JIŽ ZNAJÍ SOUPEŘE DO DALŠÍ FÁZE SOUTĚŽE

25.10.2018 | Vladimír Kazatel

Slánský dorost se po skončení základní části mistrovské soutěže Regionální ligy dorostu, ve které obsadil čtvrté místo, když týmu chyběl jediný bod na třetí Bílinu, dozvěděl, stejně jako další týmy s kým se v další fázi utká. V základní skupině dominoval tým Kadaně, který získal plný počet bodů.

V další části soutěže je náš tým nalosován do skupiny ''nadstavba V'' a tříkolově se postupně utká se soupeři z Kutné Hory, Zbraslavi, Poděbrad, Velkých Popovic, Berouna, Příbrami a Černošic. Nadstavba začíná v neděli 28.října, kdy se od 14ti hodin na slánském ledě představí tým z Kutné Hory a poslední mistrovské utkání sehraje slánský dorost 24.března 2019 na ledě Černošic.


 
Aktuální články
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd

Lvíčata ročníku 2009 se probojovala do hry o postup do extraligy devátých tříd. V konkurenci týmů Most, Litoměřice a Ústí nad...

 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
Pozvi kamaráda na svůj trénink
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS