Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorost na konci sezóny zabral a obsadil třetí místo

27.03.2019 | Vladimír Kazatel

V závěrečném kole Regionální ligy dorostu zajížděli slánští dorostenci na led Černošic k přímému souboji o jistotu čtvrtého místa. Lvíčata utkání zvládla, v tabulce zůstala před Černošicemi a navíc poskočila na třetí místo s tříbodovým náskokem na čtvrtou Příbram, která však měla dvě utkání k dobru.

Příbram tyto dvě utkání ale nezvládla (Zbraslav porazila až po nájezdech a s Popovicemi padla v základní hrací době) a příbramští už Slaňáky v tabulce nepřeskočili a zůstali s jednobodovou ztrátou na čtvrtém místě právě za našimi mladými Lvy.

Slánští dorostenci tak poté co dokázali bodovat osmkrát z posledních devíti utkání, splnili cíl sezóny a skončili na bronzovém místě v osmi členné tabulce nadstavby „V“ RLD. V nadstavbě kraloval Beroun, který se ziskem 51 bodů tabulku ovládl s náskokem devíti bodů před druhými Poděbrady a zároveň to byl jediný ze soupeřů, kterého slánští nedokázali v tříkolovém systému soutěže ani jednou porazit. Z třetího místa ztratili slánští 13 bodů na vítěze skupiny a čtyři body na druhé Poděbrady. Bramborovou pozici tedy obsadil dorost Příbrami, páté skončily Černošice a dále pak Velké Popovice, Kutná Hora a se ziskem čtyř bodů uzavřela tabulku poslední Zbraslav.

Jménem celého vedení klubu tak děkujeme nejen hráčům, kteří se na výsledcích podíleli v tomto složení:brankáři: Jaňour, Stržanovský, Šíma, Müller, obránci: Flamík, Kazatel (A), Melichna, Rajniš, Schejbal, Dufek M. útočníci: Antonov, Dufek M., Hrkal, Jirák, Klubal, Kožíšek (C), Kučera, Lorenc, Mazur, Mbumaston, Trojna (A), Zukriegel. Z týmu starších žáků dorostencům vypomohli: Dolejší, Roule, Šimáček, Šmahel a Vašák, ale i realizačnímu týmu ve složení: Michal Kazatel, David Štechmüller a Václav Dufek

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS