Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Skvělý turnaj se skvělým výsledkem!

28.01.2020 | Martin Sekerka

V sobotu 25. ledna 2020 se uskutečnil hokejový turnaj Winter Classic, který byl pro naše malé hokejisty prvním a skvělým zážitkem hry mimo zdi zimních stadionů. A nakonec se zastříbřilo.

Hráči ročníku 2012 se na otevřeném zimním kluzišti v obci Povrly utkali v základní skupině se silnými týmy - pražskou Slávií a týmem HC Orli Znojmo. První zápas s HC Slavia sice naši malí borci vyhráli 7:4, ale soupeř je svým výkonem celkem potrápil. Po krátké pauze přilétli znojemští orli a jejich lov byl úspěšný. Naše mláďata se stala jejich jasnou kořistí s výsledkem 4:14. Nezbývalo než čekat, kdo bude čtvrtfinálovým soupeřem a zda-li bude ještě šance zabojovat o medaile. Štěstí přeje připraveným a výhra nad SK Tygři Černošice (12:2) zajistila lvíčatům postup do utkání o medaile. V semifinále proti nim nastoupil známý a obávaný tým HC Poděbrady, se kterým tuto sezónu mladíci ještě nezískali bod, ale tentokrát bylo vše jinak a výhra 10:6 zajistila finálový souboj se znojemskými Orly. Ti ale byli v tomto turnaji nepřekonatelní a naši malí hokejisté ročník 2012 si tak pověsili na krk stříbrné medaile. Především si ale odnesli nezapomenutelný zážitek z hry pod otevřeným nebem na skvělém turnaji.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS