Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Další dva přípravné zápasy sehráli dorostenci

24.08.2020 | Redakce

Příprava na sezónu pokračuje i v týmu dorostu, který o uplynulém víkendu sehrál dvě utkání. V sobotu dorostenci po nepřesvědčivém výkonu prohráli v Kralupech, v neděli herní projev zlepšili a soupeři z Černošic nedali na domácím ledě sebemenší šanci.

K sobotnímu utkání v Kralupech nastoupili Lvi ve velmi silné sestavě, ani to ale úspěch nepřineslo. Malý tlak do brány soupeře, hra spíše po mantinelech, slabší nasezení, zbytečné chyby v obranném pásmu a nedůraz před brankou domácích, byly hlavními důvody porážky 6:4.

V neděli byl tým doplněn o další dvě posily a tým Lvíčat odehrál podstatnou část utkání v obranné třetině soupeře, který se chvílemi musel cítit jako na kolotoči a z obranného pásma se nezřídka dostával pouze za cenu zakázaných uvolnění. V neděli tedy slánští nedali soupeři šanci a zvítězili jednoznačně 5:0. Nutno podotknout, že od většího přídělu ochránil hosty jejich skvěle chytající brankář.

Další utkání sehrají dorostenci v sobotu 29.srpna od 15.00hod na slánském stadionu, kde se v odvetě střetnou se stejně starým týmem Kralup nad Vlatvou, kterému mají vracet porážku z jejich stadionu.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS