Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší žáci mají za sebou soustředění

24.08.2020 | Redakce

O uplynulém víkendu se vrátil ze soustředění tým mladších žáků, který bude v nadcházející sezóně účastníkem hned dvou žákovských soutěží. Tým se týden připravoval na zimním stadionu v Nejdku, kde i sehrál přátelská utkání s místními mladšími žáky a s týmem Ostrova nad Ohří. Lvíčata obě utkání výsledkově opanovala. Trenéři Štechmüller a Šelicha mají aktuálně k dispozici 20 hráčů a 4 brankáře což při účasti ve dvou soutěžích slibuje velmi náročný program. Ne jen o tom jak se soustředění vydařilo jsme se bavili s trenérem Pavlem Štechmüllerem.

Pavle, jak hodnotíš přípravu v Nejdku?

Soustředění bylo z mého pohledu úspěšné. Kluci měli správný přístup, makali, zkrátka dělali co měli na ledě i mimo něj. Potěšilo mě i jejich chování mimo led.

Co dál Vás čeká v přípravě?

O víkendu nás čeká dvojutkání s Litoměřicemi. V sobotu hrajeme doma, v neděli v Litoměřicích. Dále pojedeme před zahájením soutěží na turnaj do Vlašimi, kde se střetneme s týmy Rytířů Kladno, Kutné Hory, Ledče nad Sázavou a místními Rytíři z Vlašimi

S jakým očekáváním do Vlašimi pojedete?

Neznám kvality konkrétních soupeřů, ale určitě se chceme prezentovat dobrou hrou. Do Vlašimi jednoznačně nejedeme na výlet, chceme tam ukázat vše co jsme se během přípravného období naučili. Turnaj pro nás bude zároveň jistým ukazatelem našeho porovnání s ostatními soupeři a poslední zkouškou před startem soutěží.

K týmu jsi přišel do pozice hlavního kouče po loňské sezóně, jak zatím hodnotíš přístup kluků a své působení v týmu?

Kluky jsem již znal, ostatně stejně jako všechny další hráče v našem klubu, nyní je poznávám více. Zajímá mě, nejen jejich herní projev, ale chci i to, aby se kluci chovali správně nejen jeden k druhému, ale i ke svému okolí. V posledních letech jsem trénoval tým roč. 2005, kteří se v letošní sezóně přesunuli do dorostu a já jsem byl zařazen do pozice hlavního kouče u týmu mladších žáků. Na tu práci jsem se velmi těšil, byť si uvědomuji, že nás čeká spousta práce a to nejen z pohledu toho, že budeme hrát dvě soutěže. Na střídačce stojím společně se Šeldou (Pavlem Šelichou, pozn.redakce)  se kterým jsme si velmi sedli a jsem jednoznačně přesvědčen, že máme týmu co předávat.


Plánujete se Šeldou v sezóně i tréninky mimo led?

Určitě ano, příprava mimo led k hokeji jednoznačně patří. Alespoň jednou týdně zařadíme tréninkovou jednotku off-ice. S týmem budeme chodit např. do tělocvičny, na střelnici, kterou máme v prostoru zimního stadionu, nebo budeme chodit plavat. Na stranu druhou nezastírám, že bysme si zasloužili více prostoru na ledě z hlediska času a to nejen s týmem mladších žáků, ale ve všech týmech slánského Lva.




Děkuji za rozhovor a přeji úspěšnou sezónu

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS