Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V posledním přípravném utkání porazil dorost Kralupy

30.08.2020 | Redakce

Před týdnem prohráli dorostenci v Kralupech 6:4 a měli tak kralupským co vracet, to se povedlo, i když výkon Lvíčat byl víc než matný.

Úvod zápasu byl pro slánské víc než parádní.  Dokázali jsme se prosadit v podstatě z každé šance a v páté minutě jsme vedli už 3:0 poté, co se skórovali Vašák, Schejbal a Burda. To bylo na velmi dlouhou dobu vše. Slánští přestali bruslit, soupeře téměř nenapadali, ve vlastní rozehrávce se nedařilo vůbec. Zbytek první třetiny a v podstatě celou třetinu druhou jsme strávili téměř výhradně v obranném pásmu. Do vyložených šancí se soupeř sice nedostával, ale hru jednoznačně ovládal a bylo otázkou času, kdy přijde snížení skóre. To přišlo naštěstí až na konci druhé části a po dvou třetinách slánští vedli 3:1. Okamžitě po nástupu do třetiny třetí soupeř snížil střelou od modré na rozdíl jediné branky. Pak přišla série našich přesilovek, která nám pomohla. V jedné z nich vyslal dělovku od modré Tůma, tu před brankou šikovně tečoval Jirák a vrátil domácím barvám dvoubrankové vedení. Na 5:2 zvýšil Dolejší a poté co soupeř snížil na 5:3 se po šikovném blafáku opět  prosadil Dolejší. V závěru soupeř skóre ještě upravil na konečných 6:4.

Dorostenci tak zakončili přípravné období, ve kterém prohráli s Bílinou a týmem Kralup, naopak porazili Děčín, Černošice a Kralupy a v příštím týdnu startuje soutěž RLD, jejímž cílem je jednoznačný postup ze základní skupiny.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS