Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V neděli do Slaného přijede vedoucí tým skupiny Západ z Černošic!

28.10.2017 | Martin Augustin

Hodně zajímavé utkání bude v neděli k vidění na slánském zimním stadionu. Místní Lvi totiž přivítají v rámci 8. kola středočeské KLM zatím nejlepší tým skupiny Západ, SK Černošice. Zároveň jde také o reprízu semifinále play off z minulé sezóny, v němž si Slaňáci zajistili dvěma vítězstvími postup do finálové série. Teď ale budou mírným favoritem hostující Tygři, kterým vyšel úvod nového ročníku mnohem lépe než Slanému. Pokud ale svěřenci kouče Kameše navážou na výkon z minulého kola proti kladenské PZtce, tak bez šance na úspěch určitě nejsou.

Ze slánské kabiny:

Slánští hokejisté se před týdnem konečně zvedli, když kladenskou PZtku na domácím ledě přehráli vysoko 7:0 a ukončili tak sérii čtyř proher v řadě. Lvům hodně pomohlo i to, že se konečně sešli v téměř optimální sestavě, což se blahodárně projevilo především na hře obrany, kterou vyztužili navrátilec Jan Krégl a nové posily Lukáš Pastier a Jan Slánský. Posledně jmenovaný bude bohužel proti Černošicím kvůli zranění scházet, ale jinak může trenér Vladimír Kameš opět počítat s kvalitní sestavou.

Slovo o soupeři - SK Černošice:

Černošičtí Tygři už dávno nejsou jojo týmem, který pendloval mezi oběma krajskými soutěžemi. V posledních letech se naopak zařadili mezi elitní mužstva KLM. Po předloňské finálové a loňské semifinálové účasti před letošní sezónou ještě vhodně doplnili kádr a aktuálně s 15 body dokonce vedou tabulku skupiny Západ. A to ještě mají k dobru odložené utkání v Příbrami. Naposledy Černošice poprvé v sezóně narazily, když na domácím ledě podlehli 2:3 Rakovníku. Předtím ale rozdávaly pořádné příděly, Králův Dvůr přestříleli 9:4, Poděbrady 10:1 a Vlašim dokonce na jejím ledě 8:1.

Černošicím se vrátil důležitý útočník Dominik Šalamoun, který odehrál druhou část minulé sezóny ve druholigovém Jindřichově Hradci. Po zranění se navíc zapojil do hry také Jakub Hofmeister, jenž si před lety vyzkoušel i druhou nejvyšší soutěž v Chomutově. Ze zaniklé Jesenice pak do Černošic dorazil elitní forvard krajské ligy Roman Formánek a také obránce Petr Němeček.

Web Černošic naleznete zde.

Vzájemné zápasy v loňském play off:

SF1. so 25.2. 2017: SK Černošice - HK Lev Slaný 1:4 (1:0, 0:1, 0:3)

Černošice začaly zápas lépe a do jeho poloviny byly lepším týmem. Lvi však, především díky brankáři Matouškovi, inkasovali jen jednou a postupně se vrátili do hry. Ve 39. minutě jejich vzrůstající aktivitu přetavil ve vyrovnání Martin Malát a závěrečná třetina už patřila slánským hráčům, kteří udeřili hned třikrát. Poslední dva zásahy Slaného zaznamenal Stanislav Lapáček.

Branky a nahrávky: 16. Dostál (Krudenc) – 39. Malát (Kasala, Cigánik), 42. Kratochvíl (Vaněk), 51. Lapáček (Hampl), 53. Lapáček (Frolík, Hampl). Rozhodčí: Novák - Kálal, Mrázek. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 312. Průběh utkání: 1:0, 1:4

SF2. ne 26.2. 2017: HK Lev Slaný - SK Černošice 4:2 (2:2, 0:0, 2:0)

Hokejisté Černošic po domácí porážce nic nevypustili a v odvetě se snažili soupeře co nejvíce potrápit. Hned v úvodu dokonce otevřel skóre Antoš a ještě v první třetině dokázali hosté reagovat i na zásahy Nováka a Kasaly. Stav 2:2 pak zlomil až ve 49. minutě Martin Sekerka a definitivně rozhodl v samém závěru střelou do prázdné branky Lukáš Kasala.

Branky a nahrávky: 8. Novák (Kubinčák), 14. Kasala (Lapáček), 49. Sekerka, 60. Kasala – 1. Antoš (Staněk), 19. Frank. Rozhodčí: Macháč - Kovačík, Procházka. Vyloučení: 7:4.Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 250. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 2:4.



Utkání se hraje v neděli 29. října od 17:00. Přijďte naše hráče podpořit do ochozů slánského zimního stadionu. Rozhodně budou vaše hlasivky potřebovat!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS