Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Letní příprava skončila

04.07.2021 | Redakce

Dva měsíce se hráči klubu po vynucené covidové pauze připravovali na novou sezónu společně. Letní přípravu zakončili poslední červnovou sobotu při setkání všech týmů ve Studeněvsi. Za organizaci tohoto velmi příjemného setkání děkujeme zástupcům týmu roč. 2011 a těšíme se, že podobná hromadná setkání se v klubu stanou tradicí.

Až pět tréninků týdně na ledě i na suchu mají za sebou týmy slánského hokejového Lva. Vzhledem k rekonstrukci střechy zimního stadionu ve Slaném využívala Lvíčata ke svým tréninkům, které po covidové pauze probíhaly netradičně na ledě i v jarním období okolní zimní stadiony. 
Nejvíce tréninků na ledě se podařilo zajistit na zimním stadionu v Rakovníku, kam klub posílá obrovské poděkování za vstřícnost a bezvadnou spolupráci! Nicméně se podařilo zajistit i tréninky na dalších stadionech. Kluci tedy vyjížděli na led v nedalekých Kralupech nad Vltavou a zázemí pro tréninky našli i na stadionu v Mělníku. I těmto oddílům patří samozřejmě velké poděkování.
Mimo led hráči nejvíce trénovali na atletickém stadionu ve Slaném, dále pak na sportovním hřišti ve Studeněvsi, na fotbalovém hřišti v Dobrovízi, ale i okolí slánského rybníku ,,Novas" bylo místem, kde jste mohli slánské hokejisty při tréninku potkat.
Věříme, že vše co si hráči z letní přípravy odnášejí budou moci zužitkovat v nadcházejícím soutěžním ročníku a nedojde již k žádným významným omezením, jako tomu bylo v sezóně uplynulé. Příprava bude po několikatýdenní prázdninové pauze pokračovat následovně:
Hráči týmů juniorů a dorostu se trenérům budou hlásit 2.srpna, mladší a starší žáci o den později a o další den později, tedy 4.srpna se přidají týmy ročníků 2011 a 2012, 7.srpna začínají týmy ročníků 2013 a 2014. Do té doby klub neorganizuje žádné tréninky a jiné akce a trenéři doporučují svým svěřencům odpočinek.
Všem přejeme příjemné prázdniny a krásnou letní dovolenou!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS