Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přijďte 23. 9.2021 v 16:00 hod na zimní stadion ve Slaném na akci Týden hokeje

17.09.2021 | Redakce

Jako každoročně i letos proběhne ve Slaném akce Týden hokeje. Vzhledem k rekonstrukci zimního stadionu není v tomto období možné vyzkoušet si přímo na ledě, jaké je to být hokejistou, nicméně jsme přesvědčeni, že akce se i tak opět vydaří a přivede k tomuto sportu mnoho nových zájemců. Pro příchozí je zajištěn kvalitní alternativní program na parkovišti před zimním stadionem, kde zajisté prožijí odpoledne plné zábavy a sportu.

Ve čtvrtek 23. 9. 2021 nebude třeba mít s sebou brusle, helmy, chrániče ani jiné hokejové pomůcky postačí sportovní oblečení, včetně sportovní obuvi a dobrá nálada. Zároveň prosím sledujte aktuální proti epidemická opatření a přijďte na akci vybaveni v souladu s platnými nařízeními.

Jakmile bude zimní stadion znovu otevřen (cca v polovině října), budou zahájeny tréninky na ledové ploše a děti začnou s “ pravým HOKEJEM“.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého hokeje (Český svaz ledního hokeje z. s.), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje značky CCM. Více informací o příspěvku na první hokejovou výstroj najdete zde.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná poosmé po celé České republice a celkově už podeváté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem 30 000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS