Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Šňůru tří domácích zápasů zakončí slánští hokejisté s Velkými Popovicemi

04.11.2017 | Martin Augustin

Poslední ze série tří domácích utkání čeká v neděli slánské Lvy. Netradičně již od 14:00 přivítají celek z Velkých Popovic. Předchozí dva zápasy zvládli hokejisté Slaného na výbornou a proti Slavoji budou chtít završit vítězný hattrick. 

Ze slánské kabiny:

Slánští hokejisté se po špatném startu do sezóny konečně zvedají a v posledních dvou domácích utkáních již byli týmem, který to loni dotáhl až do finále KLM. Svěřenci kouče Vladimíra Kameše nejprve přehráli PZ Kladno 7:0 a minulý týden zdemolovali výsledkem 10:1 dokonce silné Černošice. A to měli k dispozici jen dva klasické beky. Navázat na tyto výkony budou Lvi chtít i v dalším duelu před svými příznivci, ale Slavoj určitě neprodá svou kůži zadarmo, což si uvědomuje i útočník Martin Slánský. „Popovice určitě nepřijedou do Slaného jen na výlet a budou chtít získat nějaké body. Na druhou stranu vím, že když k utkání přistoupíme stejně zodpovědně, jako poslední dvě kola, tak máme velkou šanci na úspěch,“ říká autor čtyř gólů v zápase s Černošicemi.

Slovo o soupeři – HC Slavoj Velké Popovice:

Velké Popovice tradičně patřily k elitním celkům středočeské Krajské ligy. Loni však prožily slabší sezónu, kdy dokonce ani nepostoupily do play off a také v této sezóně budou muset o účast ve vyřazovacích bojích zřejmě tvrdě bojovat. Ve skupině Východ jim ve vyrovnané tabulce patří pátá pozice – do play off postupují čtyři týmy – ale mají stejně bodů jako třetí Kutná Hora. Naposledy hráči z města piva na domácím ledě překvapivě podlehli 3:4 Vlašimi, ale předtím dokázali zvítězit třikrát v řadě. Potěšila zejména výhra 4:0 na stadionu ambiciózního nováčka z Čáslavi.

Popovice bodově táhne zejména Martin Vacek, který skóroval už devětkrát a celkově má na kontě 13 bodů. V obranných řadách zase Slavoj spoléhá na zkušenosti Davida Mocka, který má na kontě 76 extraligových startů za Vítkovice, Vsetín, Třinec a Mladou Boleslav.

Web Popovic naleznete zde.

Vzájemné zápasy ze sezóny 2016/17:

8. kolo, ne 30.10. 2016: HK Lev Slaný – HC Slavoj Velké Popovice 4:1 (0:0, 4:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 24. Hluchý (Kolář, Cigánik), 30. Háva (Lapáček, Hluchý), 31. Patera (Pálka), 32. Kolář (Hluchý, Cigánik) – 33. Chochola (Nejedlý, Lucker). Rozhodčí: Jecelín - Frühauf, Řešátko. Vyloučení: 8:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 67. Průběh utkání: 0:0, 4:0, 4:1

19. kolo, so 21.1. 2017: HC Slavoj Velké Popovice – HK Lev Slaný 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 2. Sekerka (Dvořák), 38. Lapáček (Hampl, David) . Vyloučení: 2:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 105. Průběh utkání: 0:2.


Utkání se hraje v neděli 5. listopadu. Jeho úvodní buly bude netradičně vhozeno už ve 14:00! Přijďte naše hokejisty podpořit do hlediště slánského zimního stadionu, jste srdečně zváni!

Pro ty z Vás, kteří se nebudete moci utkání osobně zúčastnit, bude připraven podrobný textový on-line přenos - zde.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS