Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Lvíčata o víkendu bodovala naplno!

11.10.2021 | Redakce

Hned šest utkání přinesl uplynulý víkend pro čtyři nejstarší mládežnické týmy Lva. Junioři se střetli s Bílinou a Děčínem, dorostenci s Berounem a Smíchovem, starší a mladší žáci se střetli také s týmem Smíchova. Ve všech utkáních dokázali slánští zvítězit!

Víkendový program odstartoval v pátek večer, kdy juniorka zajížděla na led Bíliny, a i přesto že výkon slánských byl zejména v první polovině utkání velmi rozpačitý, odvezli si slánští domů všechny body za vítězství 1:6 (1:0,0:3,0:3).  Za zmínku určitě stojí skvělý výkon Pavla Pišingera, který si připsal další hattrick a k němu i dvě asistence a je aktuálně nejlepším střelcem soutěže! V sobotu dostal pozvánku do "A" týmu  (prohra 8:4 ve Vlašimi) a i zde se dokázal prosadit, když jeden gól vstřelil a na další přihrál. Další velkou oporou v Bílině byl Vojta Jaňour, který ve slánské brance exceloval!

V sobotu ráno se pak dorostenci střetli v Berouně s tamními Medvědy.  Ani výkon dorostenců nebyl nijak oslnivý, ale na pohodovou výhru 7:2 stačil. Dvě branky vstřelil Honza Schejbal, který se vrátil z hostování z extraligového Kladna, 1 gól, k tomu tři asistence má na kontě Petr Burda a hattrick vstřelil Honza Dolejší. Poslední dva jmenovaní vévodí tabulce produktivity celé skupiny Ligy dorostu!!!

Program pokračoval v neděli. Dorostenci se v Rakovníku střetli v odvetě se Smíchovem a i ve druhém vzájemném utkání dokázali zvítězit. Dva góly a jednu asistenci si v utkání připsal Petr Burda a Ondra Hlaváček, ten přichází Lvíčatům pomoci v boji o postup z týmu kladenských Rytířů společně s Ondrou Šátkem. Dorostenci drží druhou postupovou příčku za Letci z Letňan.

Vyhrocené utkání v Děčíne mají za sebou junioři.  Lvíčata Děčínu vrátila porážku z první vzájemné konfrontace a zvítězila 4:2. Hokej se bohužel hrál jen dvě třetiny, v té třetí se soupeř zaměřil více na agresivitu než na hokej, což vyvrcholilo vzájemnou bitkou devět vteřin před koncem, kdy Adama Gašpara napadl pěstmi před brankou domácích hráč Děčína. Adam si nenechal nic líbit a domácího "borce" poslal ke zdravotníkům. Rozhodčí v utkání udělil celkem 160! trestných minut (117 minut Děčín / 43minut Slaný), což jednoznačně dokladuje v jakém duchu se utkání odehrávalo. Ani další utkání se stejným soupeřem se bohužel neobešlo bez zranění. Utkání nedohrál David Farkaš, který utrpěl poranění ramene a z Děčína cestoval rovnou do nemocnice. Podobně nešťastně bohužel nedopadla první konfrontace s Děčínem, po kterém odjel sanitkou do pražského Motola Dennis Mbumaston, kde tam strávil několik dnů na JIP! Junioři jsou aktuálně na šestém místě jedenáctičlenné tabulky.

Na pražské Nikolajce se s týmem Smíchova v neděli střetli nejprve mladší žáci, kteří v divokém utkání dokázali zvítězit 11:9. V utkání se skvěle prezentoval Šimon Kříž, který ke třem vstřeleným brankám přidal hned pět asistencí! I v této kategorii vévodí statistikám celé skupiny hráč Lva. Šimon Kříž vede statistiku jak střelců, tak produktivity!                                                                                                                                                          Mladší žáci jsou po pátém kole na čtvrtém místě šestičlenné tabulky.

Poslední zápas víkendu rozehráli v neděli před půl šestou večer starší žáci. I oni se střetli na Nikolajce s týmem Smíchova a i oni dokázali zvítězit! Po třetinách 0:2,1:4 a 3:1 zvítězila Lvíčata 4:7 a v tabulce se tak dotáhla na rozdíl jediného bodu právě k pražskému Smíchovu. Starší žáci jsou aktuálně pátí.


Lvíčata, jen tak dál!!!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS