Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Těžký víkend čeká juniory i dorostence

22.10.2021 | Redakce

Víkendový program přináší dvěma nejstarším mládežnickým kategoriím velmi těžké soupeře. Juniorka se dnes postaví doma kladenské PZ a v neděli jede k dohrávce do Mostu, dorost v neděli přivítá Černošice

Junioři se aktuálně se ziskem devíti bodů po šesti odehraných utkáních nachází na šestém místě společné jedenáctičlenné tabulky sk."A" a "B" Regionální ligy juniorů a o víkendu mají hned dvě možnosti k připsání bodů, budou to ale možnosti velmi náročné. 
Dnes se totiž střetnou na domácím stadionu ve Slaném s kladenskou PZ, která tabulce jasně vévodí se ziskem dvaceti bodů po sedmi odehraných utkáních. Jediný bod, který PZtka ztratila byl, za výhru po nájezdech v Mostu, tedy nedělnímu soupeři slánské juniorky.
Junioři tak budou muset dnes velmi zabrat, aby jim první zápas na slánském ledě v této sezóně nezhořknul. Do utkání navíc nemůže zasáhnout dlouhodobě zraněný Jirka Schejbal, dále Dennis Mbumaston a Dan Rajniš, kterého trápí viróza.

Těžké první domácí utkání čeká v neděli i dorostence, kteří přivítají dorost Černošic. Slánští dorostenci vévodí tabulce Ligy dorostu a mají skvěle nakročeno k postupu (soutěž LD se po prvním listopadovém víkendu rozdělí na dva postupující týmy a další čtyři, které hrají o umístění), nicméně posílené Černošice porazili v minulém týdnu favorizované Kralupy a o kolo předtím výrazně potrápili dalšího favorita - Letce z Letňan, kterým podlehli na domácím ledě těsně 2:3 a dá se předpokládat, že ani Lvíčatům nedají nic zadarmo.

Přijďte tedy fandit na slánský zimní stadion už dnes od 18:00hod juniorům proti PZ Kladno, nebo v sobotu od 12:45hod mladším a od 14:00hod starším žákům a pak v neděli od 12:30hod dorostencům, kteří si v případě tříbodového vítězství zajistí s téměř definitivní jistotou postup!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS