Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Žáci doma porazili Benátky!

24.10.2021 | Redakce

V sobotu se na slánském ledě utkali mladší a starší žáci se stejně starými hráči z Benátek nad Jizerou. Zatímco v prvním měření sil si Lvíčata přivezla z Benátek pouze bod za remízu starších žáků, tak v repríze na slánském ledě oba domácí týmy zvítězili.

Utkání plné branek přineslo střetnutí mladších žáků. Lvíčata zvítězila na slánském ledě 10:8. Hattrick si připsala dvojice slánských - Tomáš Novák a Šimon Kříž. Dvě branky a k tomu čtyři asistence, to je bilance ze stejného utkání slánského Dominika Krause. 
Utkání bylo plné nejen branek, ale i zvratů. Lvíčata po první třetině vedla 5:3, po části druhé prohrávala 5:6, aby po skvělém výkonu v poslední třetině utkání Lvíčata otočila ve svůj prospěch a po vítězství 10:8 jsou slánští se ziskem deseti bodů na druhém místě tabulky LMŽ sk. 19, navíc první Letňany mají stejný počet bodů.

V dobrém světle se doma ukázali i žáci starší, kteří porazili soupeře z Benátek jednoznačně 9:3. I tým starších žáků má po víkendu dva tříbrankové střelce. Hattrick vstřelili Šimon Sochor a Tomáš Pešek, druhý jmenovaný si navíc připsal i dvě asistence! Ve slánské brance se blýsknul Ondra Thun, u kterého skončila naprostá většina akcí hostujícího týmu. Starší žáci drží v tabulce čtvrté místo.

Nadcházející víkend mají žáci volno, jelikož utkání proti Letcům z Letňan mají předehrané. Další utkání je tak čeká 6.listopadu opět na slánském stadionu, kde od 13:15hod přivítají soupeře z Neratovic mladší žáci a od 15:30hod se pak se stejným soupeřem střetnou žáci starší. 

Přijďte kluky podpořit!!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS