Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorostenci si v Rokycanech zastříleli a vezou vítězství

21.11.2021 | Redakce

Po nevydařeném prvním kole nadstavbové části, zajížděli dorostenci do Rokycan bojovat o první výhru. Utkání zvládli skvěle a připisují si první tři body po výhře 7:1

Rokycany, které v prvním kole porazili Děčín na jeho ledě 6:5 byly pro slánské dorostence velkou neznámou, jelikož s tímto soupeřem se náš tým r.2005-06 ještě nikdy nesetkal.  Navíc do Rokycan kvůli marodce cestovalo jen 11 hráčů Lva. 
O to lépe se ale kluci ale k utkání postavili a zvítězili jednoznačně 1:7. První branku utkání sice vstřelili domácí v 10.minutě, ale pak už slánského brankáře Ondru Kozlíka překonat nedokázali. O dvě minuty později vyrovnal po přihrávkách Ondry Maxy a Lukáše Černého Honza Schejbal, o další minutu strhnul vedení na stranu slánských Tomáš Pachman, kterému přihrával Honza Šimáček. V podstatě hned po dalším buly se po přihrávce Jakuba Tůmy prosadil i Míra Šmahel, který doléčil zlomeninu zápěstí a nastoupil k utkání po více než dvouměsíční pauze. Ještě před koncem první části zvýšil vedení slánských Lukáš Černý, kterému asistoval Míra Šmahel. První třetina tak hodně napověděla o tom, jak se utkání bude dále vyvíjet. V dalších minutách už se gólově prosazovali jen Slaňáci. Ve druhé třetině se podruhé v utkání trefil Honza Schejbal po přihrávce Lukáše Černého. Dva góly ve druhé třetině vstřelil i Honza Dolejší, kterému na oba góly přihrál Dennis Peychev.
Třetí třetina už branku ani na jedné straně nepřinesla. 

Dorostenci tak mají za sebou po prvních dvou odehraných kolech nadstavby dva naprosto rozdílné zápasy. Zatímco v prvním kole za soupeřem zaostávali, v Rokycanech dominovali. V průběžné tabulce skupiny o postup jsou slánští na třetím místě. 
Další utkání čeká dorostence v neděli 28.listopadu, kdy se v utkání Lvů, střetnou se Lvy z Ústí nad Labem na jejich ledě. Doma se dorostenci poprvé v nadstavbové části představí v sobotu 4.prosince od 15.00hod a to proti dalším Lvům, tentokrát z Mostu.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS