Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší žáci obsadili druhé místo na turnaji v Kutné Hoře!

03.01.2022 | Redakce

Na Svátek svatého Štěpána, 26 prosince se starší žáci zúčastnili turnaje v Kutné Hoře. Celkem se turnaje zúčastnilo 5 týmu z Kutné Hory, Třebechovic pod Orebem, Telče, Turnova a Slaného. Na turnaj jsme se tedy všichni těšili, neboť nabizel možnost zápasů s týmy starších žáků, se kterými se v sezóně nepotkáváme, či jsme s nimi hráli historicky vůbec poprvé.

Hrálo se systémem každý s každým 2x15 min. Vítězem se stával tým s největším počtem bodů/výher.
Musím říci, že se hrál hezký, bojovný hokej s plným nasazením a téměř bez faulů. Náš tým SŽ Slaný porazil tým Turnova, Třebechovic a Telče. Nestačili jsme pouze na vítěze turnaje tým z Kutné Hory, se kterým jsme prohráli 5:4. Gól v naší brance z poslední minuty, na který již naši borci nestihli reagovat, tedy finálně rozhodl o krásném druhém místě SŽ Slaný v tomto turnaji.

Už jenom pár postřehů z Kutné Hory. Turnaj začal ráno a skončil vyhlášením turnaje v půl osmé večer. Velký obdiv tak patří všem rodičům, kteří přežili takřka půl dne ve velmi mrazivém počasí. Dále příjemně překvapila přátelská atmosféra turnaje, kde vše bylo perfektně zorganizováno a téměř nikdo hulvátsky nepokřikoval na rozhodčí.
A poslední dík samozřejmě patří trenérům všech týmů.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS