Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vydařený víkend našich nejmenších hokejistů!

12.12.2017 | Redakce

O víkendu šli na led také naši nejmladší hokejisté. Celek náboru se v neděli představil na vánočním turnaji v Lounech a třeťáky zase v sobotu čekal turnaj Krajské ligy na domácím ledě. Jak si oba týmy vedly, se dočtete v článku.

Nejmladší Lvíčátka brala v Lounech stříbro!

V neděli 10.12. se nejmladší hráči HK Lev Slaný utkali na vánočním turnaji v Lounech hned se čtyřmi týmy - HC Slovan Louny modří, HC Slavia Praha, HC Buldoci Neratovice a HC Slovan Louny bílí. Dařilo se jim opravdu skvěle, v prvním zápase Lvíčata porazila HC Slovan Louny (modrý tým) 12:6. Nejlepším hráčem našeho týmu byl vyhlášen Tadeáš Lacina. Ve druhém zápase Lvíčata přehrála HC Slavii Praha 6:4 a nejlepším hráčem zápasu se stal Zbyněk Podpěra. Ve třetím utkání naše Lvíčata převálcovali Buldoci z Neratovic 7:15 a nejlépe se vedlo Jáchymovi Křížovi. Ve čtvrtém zápase opět zvítězila Lvíčata nad HC Slovanem Louny (bílý tým) 11:5. Nejlepším hráčem byl vyhlášen nejmladší hráč v týmu, Alex Vlk, který oslaví teprve 5 narozeniny.

Naši nejmladší hráči získali na turnaji 2. místo. Určitě si zaslouží velkou gratulaci!

Autor: Michaela Domerecká


Třeťáci na domácím ledě vládli!

Slánská přípravka 3. třídy se v sobotním (9.12.) utkání  6. kola Krajské ligy utkala na domácí půdě s PZ Kladno, které porazila neuvěřitelným skóre 32:3 po třetinách (7:1, 11:0, 14:2).

V druhém souboji Lvíčata přehrála HC Spartak Žebrák již nižším počtem branek 8:0 po třetinách (3:0, 3:0, 2:0). Nadšení z předvedeného výkonu bylo obrovské.

Na druhé straně hrací plochy si mohl zahrát přátelské utkání TÝM B slánských třeťáků s HC Spartak Žebrák. I když prohrál o jednu branku, podal vynikající výkon.

A v době, kdy se hrálo utkání mezi HC Spartak Žebrák a PZ Kladno, utkali se naši borci mezi sebou.

Další souboj Krajské ligy se odehraje na půdě Kladna již tuto sobotu.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS