Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Čtvrťáci dvakrát zvítězili na turnaji v Sedlčanech, třeťáci zase na Kladně

18.12.2017 | Jana Hrachová

Týmy našich přípravek o víkendu absolvovaly další turnaje svých Krajských lig. Zatímco čtvrťáci vyrazili do Sedlčan, tak hokejisté 3. třídy si zahráli v nedalekém Kladně.

Tuto sobotu 16.12. sehrála přípravka úspěšně dvě kola Krajské ligy přípravek.
 
Časně ráno vyrazili hráči 4. tříd do Sedlčan. V prvním zápase prohráli s Příbramí. Faktem bylo, že jsme byli nejvzdálenějším týmem a naši borci měli budíček na 5h a v 5,30h vyráželi do Sedlčan. Nicméně v druhém zápase po boji plném zvratů nakonec porazili domácí hráče těsným výsledkem 10:9. Po úpravě ledu a doplnění energie hráči HK Lev Slaný získali cenné vítězství 10:6 nad Velkými Popovicemi. Kluci se v posledním zápase rvali jako lvi a nezbývá, než jim zatleskat. 
 
Jejich mladší spoluhráči - hráči 3.tříd, vyrazili v sobotu na Kladno. A vzhledem k tomu, že hráli bez své 1. "lajny" (hráči byli buď nemocní nebo vypomáhali v Sedlčanech), uhráli skvělé výsledky. Výstižně to popsal tatínek Tomáše Nováka a přiložil pár fotografií. S PZ Kladno a Žebrákem jsme vyhráli a Nymburk nás porazil. Ale jinak se moje pocity a myšlenky točily hlavně kolem příšerné zimy na Mrazáku, ale co bychom kvůli naším dětem neudělali.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS