Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ve Slaném již počtvrté proběhla náborová akce Pojď hrát hokej, dorazilo 92 dětí!

26.01.2018 | Vladimír Kazatel

Tato náborová akce byla pořádána v rámci kampaně „Týden hokeje“ ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje a je do ní zapojena velká část hokejových klubů z celé České republiky. Náborová akce byla zaměřena zejména na děti ve věku 4 – 8 let. Cílem akce je rozšíření hráčské základny v jednotlivých klubech.

Účast na čtvrtečním náboru ve Slaném byla více než hojná a Lev Slaný se tak s jistotou zařadí mezi kluby s nejvyšší účastí v celé ČR. Před akcí samotnou navštívil šéftrenér slánské mládeže, čtyřnásobný mistr světa a olympijský vítěz z Nagana Martin Procházka, společně s dalšími funkcionáři slánského Lva, všechny základní a mateřské školy ve Slaném a okolí a děti na nábor osobně pozval. Čas, který takto strávili, se ukázal jako správně vynaložený, jelikož na čtvrteční nábor přišlo neuvěřitelných 92 dětí!!!

Tato náborová akce se tak ukázala jako jedna z nejsilnějších v historii slánského hokeje. Těsně před otevřením zimního stadionu ve Slaném přišlo v roce 1979, dle pamětníků, na nábor dokonce 130 dětí a děti z tohoto náboru tvořily kostru pozdějšího slánského “A“ mužstva, které hrálo 2. Národní hokejovou ligu.

Další silný nábor proběhl v roce 1994, ze kterého ve Slaném pod vedením Vladimíra Kazatele st. (pozdějšího předsedy klubu) vyrostla v jednom týmu trojice hráčů, kteří okusili Českou extraligu a mládežnické reprezentace výběru 16ti, 17ti, 18ti i 20tiletých (Jiří Tlustý, Jakub Valský, Michal Kazatel). Kariéry Jiřího Tlustého i Jakuba Valského pokračovaly velmi úspěšně v české extralize, KHL i NHL.

Nyní se po dlouhých letech ve Slaném povedlo uspořádat další silný nábor a všichni trenéři i funkcionáři v hokejovém Lvu Slaný věří, že děti bude hokej bavit, vytvoří se mezi nimi skvělá parta a třeba mezi začínajícími hokejisty začne zářit i budoucí hokejová hvězda.


Zároveň všem dětem, kteří se nemohli náborové akce zúčastnit, vzkazují, že mohou přijít na zimní stadion ve Slaném i během dalších tréninků, které probíhají od 15 hodin vždy v úterý a ve čtvrtek.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS