Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Slánský zimní stadion nechyběl ani po osmé při oblíbené náborové akci ledního hokeje!

23.01.2020 | Martin Sekerka

Slánský hokej patří  již tradičně k pořadatelům celorepublikové náborového akce  Pojď hrát hokej organizovaný v rámci projektu „Týden hokeje“ ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje.

Více než tři desítky dětí přišlo ve středu 22. 1.  2020 okusit  lední hokej ve Slaném. Pod taktovkou zkušených trenérů si mohli všichni zájemci   formou  her a zábavy vyzkoušet své první kroky na ledě a seznámit se s hokejovými začátky.  Pomocnou ruku podali a při akci pomáhali i současní hráči  mládežnických týmů slánského hokejového klubu  zejména z řad starších žáků. Ani na letošním lednové akci  na ledě nechyběl   čtyřnásobný mistr světa a  olympijský vítěz z Nagana, v současnosti  trenér slánské mládeže  - Martin Procházka.

Rodiče   se dozvěděli  proč je sport a pohyb pro zdravý  vývoj dětí důležitý. Co  přináší stát se hokejistou a s jakými nároky je tento jeden z nejoblíbenějších českých sportů spojen. Seznámili se s organizací slánského hokeje, přípravou tréninkových procesů  dětí a mládeže  v klubu, ale také jaké výhody jsou v  současnosti novým malým hokejistům  vytvářeny a umožněny.  Zejména zapůjčení kompletní hokejové výstroje pro nové  členy klubu je pro rodiče i hráče lákavým příspěvkem a výrazně přispívá k nárůstu členské základy ledního hokeje v posledních letech.

Důležitý  cíl -  spokojenost, radost, a úsměv na tvářích  účastníků, které byly vidět na slánském ledě ze všech stran je hlavním poděkováním těm, kteří akci připravují a podílejí se  na jejím bezproblémovém průběhu.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS