Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Velmi špatný víkend slánského Lva

11.10.2020 | Redakce

Před přerušením sezóny způsobeným rychlým šířením koronaviru sehrály jednotlivé týmy Lva před prázdnými tribunami dohromady šest soutěžních utkání, ani jednou jsme však nebodovali! 

První tým Lvů zajížděl v sobotu k mistráku na led Benešova, odkud si odvezl debakl 11:3. Slánští přitom do utkání vstoupili skvěle a po první třetině vedli 3:0. Herní kolaps, který náš tým postihl dovolil domácím neskutečný obrat. Ti ve druhé třetině nasázeli Lvům hned sedm branek, další čtyři přidali v poslední části a utkání tak zcela opanovali. V tabulce je áčko před pauzou na šestém místě.

Předzvěstí bídného víkendu slánských asi byla už páteční porážka juniorů na ledě pražské Hvězdy, kde i oni tvrdě narazili a odjeli po jednoznačném výsledku 9:1 bez bodu. Ještě hůře se ale juniorům vedlo v neděli na domácím ledě ve Lvím derby. Lvi z Mostu nás přejeli 0:17. Junioři jsou tak po třech odehraných kolech bez bodu (další tři utkání byly z důvodu karantény přeloženy už v září), ale nutno dodat, že juniorka má za sebou zápasy se třemi největšími favority soutěže a navíc tři utkání k dobru.

V sobotu prohráli na slánském ledě i dorostenci, kteří podlehli ve veledůležitém utkání stejně starým hráčům z Kralup 1:2 a tým do kterého jsou vkládány velké naděje na postup je před vynucenou pauzou až na pátém místě tabulky, kdy mu na postupové příčky chybí šest bodů. Nutno ovšem dodat, že dorostenci mají dvě utkání k dobru a zároveň věřit, že se po pauze vrátí na led silnější a to zejména v koncovce, ve které je jejich největší slabina.

V sobotu sehráli dvě utkání i mladší žáci. Polovina hráčů jela  v rámci skupiny 16 Ligy MŽ poměřit síly do pražských Letňan s tamními Letci. Jelikož slánští měli gólově nabito v Letňanech až v poslední třetině, kdy už ale prohrávali 7:0, tak jim ani čtyři branky vstřelené v závěrečné části hry nepomohly a z Letňan odjížděli po výsledku 8:4 s prázdnou. V tabulce jsou třetí s dvoubodovým náskokem právě před Letci (hraje se dvoubodovým systémem).
Druhá polovina týmu se v rámci sk. 25 vydala za utkáním do Benátek nad Jizerou, které jsou aktuálně v tabulce třetí tedy o místo lépe než naši mladíci a ani zde slánský Lev neuspěl. Lvíčata prohrála vysoko 15:5

Závěrem děkujeme všem příznivcům za podporu a těšíme se, až se po této nepříjemné vynucené pauze začneme opět potkávat na slánském zimním stadionu. 

Všechny týmy nyní dodrží pauzu, hráči se nebudou organizovaně v průběhu následujících dvou týdnů  potkávat a to ani na suchých venkovních trénincích. Tímto chceme eliminovat jakýkoliv možný přenos nemoci v klubu. Všechny týmy budou mít svoji individuální přípravu a to buď formou online, nebo prostřednictvím různých trenérských výzev.

Mnoho zdraví!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS