Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Společné hokejové soustředění SŽ a MŽ

31.08.2021 | Jana Hrachová

V předposledním prázdninovém týdnu finišovala příprava na sezónu starších a mladších žáků týdenním soustředěním v krušnohorském Nejdku.

Oba týmy našly ideální zázemí na zimním stadionu v Nejdku, kde absolvovaly každodenní dvoufázový trénink, doplněný suchou přípravou. Večer pak měli k dispozici perfektní zázemí včetně bazénu v hotelu v Nových Hamrech. Přípravu doplňovaly společné vycházky do přírody a večerní opékání buřtů.

Starší žáci využili soustředění na začlenění nových posil do týmu – kluci z Rakovníka k nám dobře zapadli jak hokejově, tak povahou. Mladší žáci -ročník 2009 - jsou pro tuto sezónu spojeni s mladšími kluky ročníku 2010, kteří tak absolvovali první náročné tréninky a zápasy.

Dík patří všem čtyřem trenérům ( Marko Valenčič, Pavel Štechmüller, Pavel Šelicha a Šimon Dolejší ), kteří klukům věnovali veškerý čas na ledě i mimo něj. Soustředění bylo zaměřeno na zlepšení fyzičky a nácvik herních situací. A že bylo úspěšné, dokazují jak dva vyhrané přípravné zápasy mladších žáků s Nejdkem ( 24 : 3 ) a Ostrovem ( 20 : 9 ), tak vyhraný zápas starších žáků s Ostrovem ( 9:5 ). Starší žáci navíc absolvovali těžký zápas se staršími kluky z Nejdku, kdy sice nezvítězili, ale byla to další zkušenost, kterou mohou zúročit v sezóně.

Kluci navíc zanechali všude, kde byli, dojem i svým slušným chováním. Na první soutěžní zápasy nové sezóny jsou tedy oba týmy připraveny.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS