Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorostenci vstupují do soutěže, o víkendu hrají i další týmy Lva

16.09.2021 | Redakce

V neděli 19.září rozehrají Ligu dorostu i slánští dorostenci. K prvnímu utkání vyrážejí na pražský stadion Nikolajka, kde se utkají s tamním dorostem Smíchova. Hrají ale i další týmy Lva!

Ambiciózní tým dorostu jede na Nikolajku v roli favorita, a aby začal plnit postupové ambice měl by hned v prvním kole naplno bodovat! Trenérům se na pátečním tréninku hlásil poslední chybějící hráč základní sestavy, bulharský reprezentant Dennis Peychev. S týmem k utkání odcestuje i posila z týmů kladenských Rytířů, brankář Ondřej Kozlík. Chybět nebude ani ve skvělé formě se prezentující Jan Dolejší, který ve čtvrtek pomohl hattrickem juniorům k vítězství 10:0 v Bílině.
Slánské áčko jede již dnes k utkání s tradičním účastníkem Regionální ligy mužů - s týmem Velkých Popovic, odkud budou chtít slánští dovézt po prohře z minulého týdne s Královým Dvorem první body!
Druhé kolo soutěže čeká i juniory. Ti se v pozici domácích utkají na kralupském ledě s týmem Děčína, který v prvním kole prohrál doma s Litoměřicemi 1:7
Starší i mladší žáci zajíždějí k dvojutkání do Benátek nad Jizerou. Starší žáci se budou snažit výsledkově odčinit vysokou porážku z minulého týdne v Mladé Boleslavi, naopak na vítězství 9:6 ze stejného stadionu budou chtít navázat žáci mladší.
Ročník 2011 hraje dnes po poledni utkání v Příbrami, tým ročníku 2012 odehraje turnaj v sobotu Kralupech nad Vltavou a tým r. 2013 hraje turnaj v Rakovníku.

O výsledcích vás budeme informovat na webu i na klubovém instagramu.  Držme všem slánským týmům palce

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS