Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorost skvěle, skvěle, skvěle!

17.10.2021 | Redakce

Velmi náročný víkend mají za sebou dorostenci Lva. V sobotu je čekal nejdřív soupeř z pražských Letňan, do té doby lídr skupiny, v neděli pak dohrávka se třetími Kralupy nad Vltavou. Úkol pro dorostence byl jasný - získat za víkend šest bodů a dostat se do čela tabulky.

Všichni nejen v týmu dorostu si jistě uvědomovali, že je čeká víc než tvrdá dřina, Lvíčata se ale ničeho nezalekla, v sobotu vyhrála v Letňanech proti tamním Letcům a v neděli porazila v dohrávce Kralupy. Se ziskem 18ti bodů vévodí tabulce Ligy dorostu a tři kola před koncem základní části mají rázně nakročeno k postupu!
V Praze odehráli dorostenci utkání plné zvratů, když se vedení přelévalo z jedné strany na druhou. Na začátku druhé třetiny slánští prohrávali 4:2, pak domácím nasázeli pět branek za sebou, čímž skóre otočili ve svůj prospěch a zaslouženě přivezli tři body.
V neděli se pak dorostenci střetli v dohrávce s rivalem z nedalekých Kralup nad Vltavou a i zde se čekalo velmi vyrovnané utkání. Kralupští navíc v sobotu trochu nečekaně ztratili body v Černošicích a bodovat tak určitě potřebovali! Utkání bylo velmi vyrovnané, resp. první dvě třetiny. Ve slánské brance se skvěle předvedl Jakub Leder, který sice na konci první třetiny dostal nešťastný gól, ale jinak předvedl fantastický výkon a i díky jeho zákrokům postavili dorostenci základ k úspěchu. 
Do vedení se dostali šťastnou brankou kralupští pár vteřin před koncem první třetiny, ve druhé třetině ale Lvíčata strhla třemi brankami vedení na svoji stranu a do šaten se po druhé třetině odcházelo za stavu 2:3 z pohledu domácích. 
Třetí třetina pak patřila jednoznačně slánským. Domácí se do šancí dostávali pouze ojediněle, naopak slánští dominovali. Soupeři nasázeli čtyři branky a po vítězství 7:2 můžou hrdě hlásit, že úkol splnili a jsou na prvním místě tabulky Ligy dorostu.
Bohužel se v Kralupech zranil další klíčový útočník Petr Burda, který má zlomenou ruku za zápěstím a je na šest týdnů mimo hru. Petrovi přejeme brzké uzdravení!!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS