Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Junioři padli s Chomutovem po nájezdech

07.11.2021 | Redakce

Ve 13.kole Krajské ligy juniorů přivítali slánští na svém ledě rezervu chomutovských Pirátů, jejíž základnu tvoří kmenoví hráči Klášterce nad Ohří. Slánští celý zápas tahali za kratší konec, ale díky skvělému výkonu zejména ve třetí třetině dokázali srovnat a o vítězi rozhodli až samostatné nájezdy.

Hosté vstoupili do utkání lépe a v polovině úvodní třetiny vedli 0:2. Třetí branku navíc přidali na začátku třetiny druhé a se slánskými mladíky to v tu chvíli nevypadalo vůbec dobře. Branku, která nastartovala brankové dohánění hostů, vstřelil o nedlouho později Adam Gašpar a snížil na 1:3. O necelé dvě minuty později se dělovkou ve vlastním oslabení prosadil Honza Dolejší a vše najednou vypadalo výrazně lépe. Hosté ještě před polovinou utkání svoji čtvrtou brankou opět Lvíčatům odskočili na rozdíl dvou branek. Pavel Pišinger ovšem o tři minuty později vrátil slánské do výsledkového kontaktu, když zakončil akci Ondry Kašpara a Adama Gašpara - 3:4. Do dvoubrankového vedení se ovšem hosté dostali ještě jednou a to necelé čtyři minuty před druhou sirénou.
Ve třetí třetině se slánští činili a postupně vyrovnali. Kontaktní gól vstřelil Ondra Kašpar, který zužitkoval přihrávky Davida Kožíška a Honzy Velhartického a vyrovnávací branku pak vstřelil v 53.minutě Honza Velhartický po přihrávce Pavla Pišingera. Brankově to bylo v normální hrací době vše.
Za zmínku určitě stojí situace z končící 53.minuty. Rozhodčí v obranném pásmu signalizoval vyloučení hostujícího hráče a vylučovaný hráč po odpískání pěstmi napadl slánského hráče, který navíc agresi soupeře nijak neopětoval. Nic naplat tak nebyl dlouhodobý apel trenérů aby se hráči nervali a při případné potyčce jsme tím získali početní výhodu. Rozhodčí totiž vyloučil na obou stranách stejně. Agresor dostal 2+2 minuty za hrubost, hráč Slaného dostal dvě minuty taktéž a to i přesto, že se ani nebránil a dvě minuty dostal i slánský brankář, nejspíše za to že odstrčil hráče soupeře z bitky. Původně signalizovaný trest tak rozhodčí neudělil, stejně jako nepotrestal agresora. Video naleznete zde
Po remíze v normální hrací době o vítězi rozhodovali samostatné nájezdy, ve kterých byli nakonec úspěšnější hosté, když o zisku druhého bodu rozhodli v deváté! sérii nájezdů.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS