Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dorost porazil kladenskou PZ

22.12.2021 | Redakce

Tým dorostenců kladenské PéZetky, který je účastníkem Extraligy dorostu zamířil do Slaného k přátelskému utkání s našimi Lvíčaty. Slánští mladíci byli pro extraligový tým víc než vyrovnaným soupeřem a po zásluze zvítězili!

Více než 150 diváků navštívilo v úterý v podvečer slánský zimní stadion, aby viděli toto zajímavé utkání. 
Do vedení šli nejprve hosté a postupně se dostali až do tříbrankového trháku. V polovině utkání Lvíčata prohrávala 1:4 a to i přesto, že naprostou většinu času měli kotouč pod kontrolou a soupeře přehrávali. Bohužel slánští opět naráželi na jejich největší nedostatek - mizernou koncovku. Neproměněných šancí Lvíčat bylo opravdu mnoho. Naopak soupeři se zejména v první polovině utkání v koncovce dařilo. 
Slánští se gólově začali prosazovat až v druhé polovině prostřední části. To postupně smazali tříbrankový náskok soupeře a do šaten se po druhé třetině odcházelo za stavu 4:4. 
Ve třetí třetině šli Slaňáci do vedení. Hosté vyrovnali tři minuty před koncem na 5:5 a rozhodovaly samostatné nájezdy. V nich se již tradičně prosadil "Dado" Honza Dolejší a ve třetí sérii i Tadeáš Gaži, který je ve Slaném na hostování právě z týmu PZ Kladno. Slánskou branku v nájezdech spolehlivě kryl Jakub Leder a Lvíčata tak získala cenný skalp po vítězství 6:5 po samostatných nájezdech.
Branky za Slaný vstřelili: Dolejší 3, Gaži, Schejbal, Šmahel

O skvělou atmosféru se postaral i slánský divácký "kotel", který celé utkání hlasitě povzbuzoval domácí tým. Vytvořili ho studenti místního gymnázia společně s týmem slánské juniorky a za jejich podporu jim patří obrovský dík!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS