Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Junioři po základní části

23.01.2022 | Redakce

V neděli 16.ledna odehráli junioři poslední utkání základní části. V Mostě podlehli domácím 6:2 a po základní části skončili junioři se ziskem 28 bodů na čtvrtém místě tabulky Regionální ligy Juniorů sk.2

Junioři si v základní skupině vedli nad očekávání! Alespoň jednou dokázali porazit všechny soupeře z jejich skupiny kromě kladenské PZ, se kterou odehráli nejvyrovnanější utkání 14.ledna, kdy na vlastní ledě podlehli kladenskému soupeři 3:5. Kladenská PZ pak celou základní část se značným náskokem opanovala. 
Slánské určitě nejvíce hřáli výhry nad favority z Mostu a z Litoměřic, naopak nejvíc juniory netěší prohra v prvním kole s posledním Děčínem a v kole posledním s trápící se Bílinou.
Tým byl v průběhu základní části doplněn několika posilami, naopak ale přišel o dlouhodobě zraněné: Dennise Mbumastona (ten už je po zlomenině žebra zpět ve hře), Jirku Schejbala a Adama Křečka, kterým přejeme rychlé zotavení a návrat mezi mantinely. 
Nejproduktivnějším slánským hráčem se v základní části stal Pavel Pišinger, který se v 24 zápasech trefil šestnáctkrát a k tomu přidal jedenáct asistencí. Zajímavé jsou statistiky dorostenců, kteří za juniorku nastoupili. Honza Schejbal odehrál 2 zápasy a vstřelil 2 branky, Tomáš Vašák nastoupil k šesti utkáním a prosadil se pětkrát, k tomu přidal asistenci a Honza Dolejší, který nastoupil v deseti zápasech se gólově prosadil osmkrát a přidal šest asistencí. Mezi obránci si připsal nejvíce bodů Ondra Kašpar, který v deseti utkáních vstřelil sedm branek a přidal šest asistencí. 
Nyní čekají slánskou juniorku utkání ve skupině o umístění, ve které se dvoukolově potkají s týmy Černošic, Smíchova, Berouna, Vlašimi a Letňan. K prvnímu utkání nadstavby nastoupí junioři 30.ledna v Letňanech, kde se střetnou s tamními Letci.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS