Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Desátá akce Pojď hrát hokej v rámci týdne hokeje!

28.01.2022 | Redakce

Jubilejní desátá náborová akce organizovaná pod heslem „PŘIJĎ DO SLANÉHO A STAŇ SE LVEM“ zlákala 21 nových hokejových nadšenců. Počet začínajících hokejistů letos ve Slaném (stejně jako i v celé ČR) značně ovlivnila současná epidemiologická situace. Řada tříd základních i mateřských škol jsou postiženy pozitivně testovanými žáky na covid a s tím související karanténou. I přes tuto nepříznivou situaci zavítalo na slánský zimní stadión přes dvě desítky začínajících hokejistů.

Akce Týden hokeje, která je organizována v rámci projektu Pojď hrát hokej, láká již řadu let nové dětské tváře na ledovou plochu. Slánský hokej patří již tradičně k pořadatelům této celorepublikové náborového akce organizované ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje. I ve Slaném se touto cestou snaží získat další hokejovou základnu.

Děti si na ledové ploše vyzkoušely první krůčky a tým zkušených slánských trenérů předvedl, že hokejový trénink není jen pot a dřina, ale i radost a zábava.

Rodiče byli seznámeni s chodem hokejového klubu ve Slaném a byla jim přednesena hlavní myšlenka projektu - aby se hokej stal dostupným sportem pro všechny. Díky projektu "Výstroje pro nejmenší" nemusí rodiče kupovat první výstroj. Všem zájemců je k dispozici zcela zdarma, což je zajisté lákavým a významným příspěvkem.

Úsměvy na rtech dětí a tvářích rodičů, i když schované pod rouškami, byly hlavní odměnou pro všechny organizátory.

Tréninky pro nováčky jsou každou středu a pátek (přesné info naleznete zde  - kategorie nábor), a mohou dorazit i děti, které se nemohly účastnit středeční náborové akce a vyzkoušet si hokej kdykoli během tréninku náboru.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS