Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Neúspěšný víkend pro Lev Slaný zachraňovalo áčko a starší žáci.

03.10.2022 | David Štechmüller

Máme za sebou další hrací víkend, který nebyl úplně podle ideálních představ, a to především pro mládežnické kategorie. 
O víkendu se odehrálo celkem osm utkání, kde všechny kategorie od mužů až po 4. třídu čekala náročná střetnutí, nicméně ohlédneme se i za zápasy ze dne 28.9., kde se odehrála čtyři utkání. 
Kdo to však ale měl nejtěžší, byla devátá třída, která během víkendu změřila své síly se Spartou a Ústím nad Labem. 

28.9. 

Devítka padla na ledě PZ Kladno. 4:10
Starší žáci jednadvaceti góly sestřelili Nymburk. 21:1
6.třída nedokázala přehrát Letňany 1:15
5.třída uhrála důležité vítězství s Hvězdou Praha 11:6

Muži

"Áčko" čekalo až do třetího zápasu na první body, čekání se vyplatilo a stálo to za to! V neděli se odehrál zápas na ledě Mělníku, který se pyšní dlouhodobě výbornými fanoušky a pravidelně se účastní nejvyšších kol play off krajské ligy. Každopádně stejně jako v loňském roce se podařilo domácí zaskočit, a výborným týmovým výkonem doplněným skvělou hrou individuálních výkonů Jana Vodičky (1+2) a brankáře Matouška muži vezou vítězství 2:4. Za zmínku rozhodně stojí debut Jana Šimáčka, který nastoupil jako první z ročníku 2005 za dospělou kategorii. Třešničku jeho premiéry dávalo také to, že se poprvé setkal na ledě se svým starším bratrem Martinem Šimáčkem. 

Junioři 

Druhou zastávkou byl letos Sokolov. Junioři, kteří se trápí absencemi především v obranné řadě vyrazili na západ s pouhými dvanácti hráči do pole a dvěma brankáři. Úvod zápasu byl ideální. Tempo hry bylo v roli hostů a naše nejstarší mládežnická kategorie si po první třetina držela nejtěsnější vedení 0:1. Bohužel v průběhu první třetiny nebylo proměněno několik šancí, a proto výsledek pro nás mohl dopadnout daleko lépe. Ve zbývajících dvou třetinách našim začal docházet dech, a když se domácí v půlce třetí třetiny dostali do vedení 3:2, tak už bylo těžké udržet s protihráčem krok. V závěru junioři vsadili vše na jednu kartu a brankou v poslední minutě hry si soupeř ze Sokolova pojistil výhru 4:2. Druhé kolo tedy pro nás skončilo neúspěšně. 

9.třída 

Dřina a dřina. Nic jiného v podstatě 9.třídu v první části soutěže nečeká. V sobotu večer vyzvala Spartu a v neděli hurá do Ústí nad Labem. První zápas s jasným favoritem skončil pro Pražany 1:11. Druhý zápas byl o poznání lepší a hra  s Ústím byla vyrovnaná. Očividně se projevuje nedostatek tréninků ovlivněný stále zavřeným domácím stadionem. Rozhodující část zápasu byla třetí třetina, kdy třemi góly Ústí pečetilo svou výhru na konečný stav 7:2.

Starší žáci

Fantastický výhra v Letňanech! Zápasy s Letci nejsou nikdy jednoduché. Část hráčů den před zápasem bojovalo proti Spartě za 9.třídu, a tak byla velká otázka, zda se proti skvěle se pohybujícím Letcům projeví únava. Ranní zápas však vyšel báječně, především třetí třetina, ve které do branky domácích padly čtyři góly. Z Prahy si odvážíme vítězství 3:6

6.třída

Stále čekáme. Podobně těžká skupina s kterou bojuje devítka je také u 6. třídy. O víkendu proběhl zápas s Neratovicemi, a na ledě Buldoků prohráli 13:4

5.třída 

Touha po třetí výhře v řadě se nepovedla. Černošice rozhodli utkání už v první třetině, kdy si sedmi góly v řadě zařídili tak pohodlný náskok, že ani výborná třetí třetina našich lvíčat nestačila na 3 body, a tak "pětka" prohrává v Černošicích 12:8.

4.třída

Nejstarší mini hokejová  kategorie zvládla úspěšně svůj turnaj v Mladé Boleslavi a také den před mistrovským zápasem odehrála jedno z prvních utkání na velké hřiště, kde jasně ovládla zápas s Kobrou Praha. 

Příští víkend je stále otázkou, zda se dostaneme na domácí stadion. Všichni netrpělivě vyhlížíme návrat domů. Přesto přejeme hodně štěstí všem hrajícím kategoriím. 

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS