Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Kapitán starších žáků Dominik Kraus hodnotí postup do nadstavby

28.11.2022 | David Štechmüller

Starší žáci s přehledem postoupili do nadstavbové části a čekají je týmy s velkými jmény i nevyzpytatelní soupeři. Jak kapitán týmu Dominik Kraus hodnotí tým v současné fázi sezóny, a jaké vidí cíle na následující část? Přečtěte si náš rozhovor. 

Dominiku, máte za sebou první část sezóny, jak hodnotíš tým po postupu z prvního místa? 
Od začátku sezóny, už od přípravných zápasů, jsme přistupovali ke každému utkání s respektem a zodpovědností, odměnou nám bylo první místo ve skupině. Tým celkově hodnotím pozitivně. 

Týmu se daří ve spousta faktorech hry, jaká je podle tebe letos nejsilnější stránka týmu? 
Obecně celý tým společně s obranou začal podporovat útočnou hru a to bylo vidět i na naší produktivitě. Další silný faktor jsou samozřejmě naši trenéři Pavel Štechmüller a Šimon Dolejší, kteří vedou tým k disciplíně, a pak se to odvíjí v zápasech a na trénincích. 

Najde se něco v čem vidíš naopak prostor pro zlepšení? 
Těžko se teď něco vytýká, protože si myslím, že hrajeme jako dobře sehraný tým, ale občas nehrajeme na 100% celý zápas, a to by se mohlo dopilovat. 

V nadstavbové části vás čekají zvučná jména soupeřů. Na koho se nejvíce těšíš? 
Nejvíce se samozřejmě těším na Spartu a Slávii, abychom mohli poměřit síly s týmy z extraligy. Bude to pro nás velká zkušenost. 

Jaké cíle si dává tým do druhé části soutěže? 
Určitě bychom chtěli vyhrát i tuto skupinu, což víme, že bude velmi těžké. Každopádně když budeme pokračovat ve stejných výkonech jako doposud, tak máme šanci uspět. 

A co tvé osobní cíle? 
Můj osobní cíl je hrát hokej na vyšší úrovni. 

Jsi kapitánem starších žáků a mladší brácha Patrik je letos prvně také kapitánem v 5.třídě. Předáváš jako zkušenější doma nějaké rady? 
Když byl Patrik zvolen kapitánem, ptal se mě, co by měl jako kapitán dělat. Když se jdu ve svém volném čase na bráchu podívat na zápas, poté mu rád poradím, co a jak by měl dělat lépe. Máme spolu velmi dobrý vztah a já se mu vždy snažím pomoci. 



 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS