Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Slánský stadion viděl povedené exhibiční utkání

08.01.2023 | Redakce

K uctění památky Petra Burdy ml. jsme zorganizovali exhibiční utkání, ve kterém nastoupili Petrovi kamarádi a známí symbolicky v dresech jeho oblíbených týmů - Slaného a Sparty Praha. Utkání a celý doprovodný program sledovalo na 600! diváků a bylo co vidět! 

Program celé exhibice zahájili slánské krasobruslařky krásným vystoupením a i v utkáním samotném bylo na co koukat. Skončilo nerozhodně 8:8 a vedení v utkání se průběžně přelévalo z jedné strany na druhou. V přestávce byly k vidění soutěže v rychlosti bruslení a přesnosti střelby mezi hráči a také soutěž diváků. Všechny nás potěšilo, že branku z poloviny hřiště trefilo všech 5 soutěžících diváků a jako odměnu si odnesli triko slánských Lvů, které jim předal předseda klubu p. Aleš Pražák. Mezi hráči pak uspěli ve střelbě na přesnost Honza Dolejší a rychlostní disciplínu opanoval Honza Šimáček, ceny - dárkový koš vítězům předala Petrova manželka Lenka Burdová.

Pamětníci slánského hokeje mohli po dlouhých letech vidět ve slánském dresu hráče, kteří hájili barvy Lvů na konci milénia a na zdejším stadionu zdatně váleli 2.Ligu - např. Libora Šimánka, Pavla Hegenbarta, Martina Suchopárka, Dušana Čermáka, Martina Průchu a další.
Exhibice se zúčastnil i v NHL ostřílený borec, bývalý reprezentant a mistr světa z roku 2005 Marek Židlický, který do Slaného přijel v podstatě rovnou z letiště po návratu z veleúspěšného mistrovství světa juniorů, ze kterého přivezli stříbrnou medaili.

Velmi děkujeme všem zúčastněným hráčům a divákům za podporu, kterou jste Vaší návštěvou vyjádřili! Fotografie z tohoto exhibičního utkání naleznete vedle článku ve fotogalerii a v následujícím odkazu na FB pana Romana Mareše zde

Za tým Šurdovo Slaný nastoupili: Martin Suchopárek (C), Dan Valenta, Martin Sekerka, Pavel Hegenbart, Dušan Čermák, Šimon Dolejší, Standa Lapáček, Pavel Štechmüller, Martin Průcha, Jan Vodička, Dan Rajniš, Aleš Havlík, Petr Nový, Jan Dolejší, Tomáš Vašák, Jan Schejbal, Lukáš Pražák, Jiří Schejbal a Lukáš Matoušek

Za tým Šurdova Sparta nastoupili: Libor Šimánek (C), Marek Židlický, Petr Škarvan, Václav Bečvář, Milan Silný, Tomáš Drholec, Pavel Šelicha, Tomáš Lacina, Radek Hlavatý, Martin Peterka, Michal Kazatel, Libor Vanča, Martin Šimáček, Petr Burda nejml., Míra Šmahel, Vladimír Kazatel nejml., Jan Šimáček a Vojtěch Jaňour.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS