Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Áčko zvítězilo v Kralupech a čtvrfinálovou sérii vrací do Slaného!

04.03.2023 | Redakce

Po čtvrteční prohře na domácím ledě (1:2pp)  sehrál dnes první tým Lvů odvetné utkání čtvrtfinále RLM na ledě Kralup. V Kralupech jsme zaslouženě vyhráli a čtvrtfinálová série se tak rozhodne v neděli na našem stadionu, PŘIJĎTE NÁS PODPOŘIT!

Ve čtvrtek jsem doma dokázali vstřelit soupeři pouze jediný gól a první utkání série hrané na dvě vítězství opanovali kralupští, kteří nás nejtěsnějším rozdílem porazili - 1:2 po prodloužení.
Ani v odvetě jsme do utkání nevstoupili ideálně. Po první třetině jsme prohrávali 1:0 a domácí měli více ze hry. Ve druhé třetině se obraz hry otočil, domácí jsme začali přehrávat a otočili jsme i stav utkání, když se ve druhé části prosadil Běhal a Ujfaluši  (na obě branky přihrával Sekerka).
Ve druhé minutě závěrečné části se sice domácím podařilo vyrovnat, ale o minutu později vrátil Lvům vedení junior Borkovec, kterému přihrával Hanzlík a o 73 vteřin později vstřelil svoji druhou branku Petr Ujfaluši, kterého vyslal do samostatného úniku Vodička. Pět a půl minuty před koncem domácí ještě snížili na rozdíl jediné branky, ale nic víc jsme již soupeři nedovolili a po výhře 3:4 se tak o postupujícím rozhodne v neděli ve Slaném.

Utkání začíná v 17:30hod

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS