Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Vítej trenére!

18.04.2023 | Redakce

Tým trenérů slánských Lvů je kompletní! Poslední tým Lva, který neznal jméno hlavního trenéra pro nadcházející sezónu byl tým juniorů. Těm byl nový trenér představen v pondělí 17.dubna. Trenérský tým doplňuje velezkušený trenér Josef Vosický, který k nám přichází z Kladna. Jeho asistentem bude David Štechmüller, který na stejné pozici působil i v uplynulé sezóně. 

Pan Vosický je trenér s obrovskými zkušenostmi a v jeho trenérské kariéře "mu prošlo pod rukama" opravdu mnoho skvělých hráčů. Z těch nejslavnějších např. Jakub Voráček, Michael Frolík, Jiří Tlustý, Jakub Valský, David Růžička, Jaroslav Kalla, David Stieller, Ondřej Pavelec, Jakub Müller.
Josef Vosický zná dlouho i slánský hokejový klub a to nejen z lavičky soupeře, ale i proto že mnoho slánských odchovanců v Kladně následně vedl. Za zmínku stojí kromě koučování Jirky Tlustého a Jakuba Valského i jeho vedení dalších Slaňáků, například Michala Gutwalda, Ondřeje Volrába, Vaška Kolaříka, ale například i trio nynějších slánských trenérů Michala Kazatele, Martina Šimáčka a Vojty Hedbávného.

Trenérovi přejeme mnoho úspěchů i u slánské mládeže!!!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS