Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pojď hrát hokej - Šlo to i bez ledu

25.09.2021 | Redakce

Tradiční náborovou akci zvládli slánští organizátoři i bez ledové plochy. Vzhledem k rekonstrukci střechy zimního stadionu, která v současnosti ve Slaném probíhá, nebylo pro nově příchozí možné vyzkoušet si, jaké je to být malým hokejistou.

Nicméně každoroční hemžení na ledě, spojené s prvními hokejovými krůčky, nahradily disciplíny s hokejem velmi související. Na parkovišti před zimním stadiónem vyrostlo malé sportovní hřiště, kde si děti vyzkoušely mimo jiné střelbu na malé hokejové branky, slalom s hokejkou, běh měřený rychlostním radarem a samozřejmě samotný hokejový zápas mezi mantinely jen bez ledu a bruslí ….

Alternativní sportovní program přilákal necelé dvě desítky nových zájemců o lední hokej. Ti budou muset pod taktovkou našich zkušených trenérů ještě do poloviny října vydržet s náhradními tréninky na suchu. Od 13. 10, kdy by měl být k dispozici již zimní stadión, vjedou konečně na led a stanou se „opravdovými hokejisty“. Předpokládané dny tréninků jsou určeny pro suchou přípravu na čtvrtek od 16. hod a poté středy a pátky na ledě. Přesné časy tréninků budou zveřejňovány na webových stránkách hokejového klubu.

Mezi tím, co děti řádily, byly rodičům sděleny důležité informace. Dozvěděli se, proč je sport a pohyb pro zdravý vývoj dětí důležitý. Co přináší stát se hokejistou a s jakými nároky je tento jeden z nejoblíbenějších českých sportů spojen. Seznámili se s organizací slánského hokeje, přípravou tréninkových procesů dětí a mládeže v klubu, ale také, jaké výhody jsou v současnosti novým malým hokejistům vytvářeny a umožněny. Zejména zapůjčení kompletní hokejové výstroje pro nové členy klubu je pro rodiče i hráče lákavým příspěvkem a výrazně přispívá k nárůstu členské základy ledního hokeje v posledních letech.

Celorepublikové akce Pojď hrát hokej organizovaná v rámci projektu „Týden hokeje“ ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje se ve Slaném pořádala již podeváté a věříme, že i za ztížených podmínek byla úspěšná.


Video z náborové akce naleznete zde, fotografie pak prohlížejte zde

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS