Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pojď hrát hokej - Šlo to i bez ledu

25.09.2021 | Redakce

Tradiční náborovou akci zvládli slánští organizátoři i bez ledové plochy. Vzhledem k rekonstrukci střechy zimního stadionu, která v současnosti ve Slaném probíhá, nebylo pro nově příchozí možné vyzkoušet si, jaké je to být malým hokejistou.

Nicméně každoroční hemžení na ledě, spojené s prvními hokejovými krůčky, nahradily disciplíny s hokejem velmi související. Na parkovišti před zimním stadiónem vyrostlo malé sportovní hřiště, kde si děti vyzkoušely mimo jiné střelbu na malé hokejové branky, slalom s hokejkou, běh měřený rychlostním radarem a samozřejmě samotný hokejový zápas mezi mantinely jen bez ledu a bruslí ….

Alternativní sportovní program přilákal necelé dvě desítky nových zájemců o lední hokej. Ti budou muset pod taktovkou našich zkušených trenérů ještě do poloviny října vydržet s náhradními tréninky na suchu. Od 13. 10, kdy by měl být k dispozici již zimní stadión, vjedou konečně na led a stanou se „opravdovými hokejisty“. Předpokládané dny tréninků jsou určeny pro suchou přípravu na čtvrtek od 16. hod a poté středy a pátky na ledě. Přesné časy tréninků budou zveřejňovány na webových stránkách hokejového klubu.

Mezi tím, co děti řádily, byly rodičům sděleny důležité informace. Dozvěděli se, proč je sport a pohyb pro zdravý vývoj dětí důležitý. Co přináší stát se hokejistou a s jakými nároky je tento jeden z nejoblíbenějších českých sportů spojen. Seznámili se s organizací slánského hokeje, přípravou tréninkových procesů dětí a mládeže v klubu, ale také, jaké výhody jsou v současnosti novým malým hokejistům vytvářeny a umožněny. Zejména zapůjčení kompletní hokejové výstroje pro nové členy klubu je pro rodiče i hráče lákavým příspěvkem a výrazně přispívá k nárůstu členské základy ledního hokeje v posledních letech.

Celorepublikové akce Pojď hrát hokej organizovaná v rámci projektu „Týden hokeje“ ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje se ve Slaném pořádala již podeváté a věříme, že i za ztížených podmínek byla úspěšná.


Video z náborové akce naleznete zde, fotografie pak prohlížejte zde

 
Aktuální články
je čas doladit formu a připravit se na vrchol sezony - play off, ve kterém budeme chtít překonat čtvrtfinále a jít dál

Dalo by se říci už jedna z legend HK LEV Slaný. Martin Sekerka jako v každé sezóně táhne tým směrem k play-off a není tomu jinak ani...

 
Zimní stadion ve Slaném poněkolikáté ožil prvním dětskými  hokejovými krůčky

Zřejmě jedno z posledních slunných odpolední letošního babího léta nezlákalo  mnoho  dětí  na venkovní radovánky,...

 
Týdne hokeje s HK LEV Slaný

Přijďte s dětmi na náborovou akci Týden hokeje a užijte si spoustu hokejové zábavy. V 25.9. Ve Slaném od 16:00 hodin budou mít všechny...

 
Mám velkou radost z toho, jak to v klubu funguje
 
Náborový trénink pro nová Lvíčata
 
Dostaň se do extraligového týmu!
 
Nejmladší Lvíčata na bedně
 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky
 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Utkání
A tým | pondělí 28.10.2024, 17:30
7. kolo
VS.
Mělník - Slaný
 
A tým | sobota 02.11.2024, 15:00
8. kolo
VS.
Mladá Boleslav B - Slaný
 
A tým | neděle 10.11.2024, 17:00
9. kolo
VS.
Slaný - Žebrák
 
A tým | neděle 17.11.2024, 17:00
10. kolo
VS.
Slaný - Rakovník
 
A tým | neděle 24.11.2024, 17:00
11. kolo
VS.
Slaný - Velké Popovice
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS