Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ve Slaném opět proběhla náborová akce Týden hokeje!

24.01.2019 | Redakce

V pořadí již šestá celorepubliková akce Týden hokeje, která je pořádána v rámci projektu „Pojď hrát hokej“ společně s Český svazem ledního hokeje, zavítala opět tuto středu 23.  ledna  2019  na slánský zimní stadion. Cílem celého projektu je rozšíření hokejové hráčské základny v jednotlivých klubech, kdy v rámci této akce je snaha  blíže seznámit, co možná nejvíce dětí i rodičů s  nejúspěšnějším  zimním sportem naší republiky. Náborová akce je zaměřena zejména na děti ve věku 4- 8 let.

Uvnitř článku naleznete také fotogalerii od Romana Mareše.

Stejně tak jako v předešlých ročnících byly pro účastníky akce připraveny malé upomínkové předměty a jako hlavní dárek obdrželo všech 23 nově příchozích krásný reprezentační dres s novým logem českého hokeje.

Prvním krůčkům na ledě předcházela registrace a  poté prezentace, která seznámila rodiče s potřebnými informacemi, týkajícími se organizace slánského hokeje a tréninkových procesů děti a mládeže v našem klubu. Pro nově příchozí je nejzajímavější  částí akce zábavná forma nácviku základů bruslení  a seznámení se s hokejovými začátky pod vedením zkušených slánských trenérů. Na slánském ledě ani tentokrát nechyběl čtyřnásobný mistr světa a olympijský vítěz z Nagana, Martin Procházka, který již několik let patří ke kvalitní trenérské základně slánského hokejového oddílu. Všichni se společně s organizátory  i funkcionáři slánského klubu snaží vytvořit  kvalitní podmínky pro novou slánskou hokejovou mládež a věří, že jejich snaha bude odměněna spokojenými dětmi, rodiči i ostatními příznivci, které  lední hokej zláká.

První tréninky pro náborové děti se budou konat v pondělí 28. 1. 2019 od 15,00 hod. a ve středu  30. 1. 2019 od 14,00 hod. Následně budou zveřejňovány na webových stránkách www.hklevslany.cz nebo www.vshsany.cz v sekci rozpis ledu.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS