Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Slánský zimní stadion již popáté hostil náborovou akci „Týden hokeje“

21.09.2018 | Redakce

Již tradiční náborová akce Týden hokeje, pořádána v rámci projektu  „Pojď hrát hokej“ ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje, do které je zapojena velká část hokejových klubů z celé České republiky, se konala na slánském zimním stadionu již popáté. Náborová akce byla zaměřena zejména pro děti ve věku 4 – 8 let. Cílem akce je rozšíření hráčské základny v jednotlivých klubech a  seznámení  rodičů i dětí s ledním hokejem.

Fotogalerii z akce od Romana Mareše naleznete zde.

Účast na čtvrtečním náboru ve Slaném nebyla tak gigantická, jako na počátku letošního roku, kdy Slaný získalo s počtem 92 dětí republikové prvenství, ale určitě ji můžeme považovat za velmi uspokojivou. Na slánský led tentokráte přišlo vyzkoušet své první hokejové krůčky 35 nadšených dětí.  Před samotnou akcí opět navštívil trenér slánské mládeže, čtyřnásobný mistr světa a olympijský vítěz z Nagana, Martin Procházka, společně s dalšími funkcionáři slánského Lva, všechny základní a mateřské školy ve Slaném a okolí a děti na nábor osobně pozval. Samozřejmě nemohl chybět ani na ledě při samotné akci. 

Společně s ostatními zkušenými slánskými trenéry věnovali dětem své zkušenosti a zábavnou formou je seznamovali se základy bruslení. Všichni společně s organizátory  i funkcionáři slánského klubu vytvářejí již několik let kvalitní podmínky pro novou hokejovou mládež a věří, že jejich snaha bude odměněna spokojenými dětmi, rodiči i ostatními příznivci, které náš nejrozšířenější národní sport zláká.

První tréninky pro náborové děti se budou konat v úterý 25. 9. od 15,00 hod a pátek 28. 9. 2018 od 9,30 hod. Následně budou zveřejňovány na webových stránkách www.hklevslany.cz nebo www.vshsany.cz v sekci rozpis ledu.

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS