Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Úspěch Lvů v anketě o nejúspěšnějšího sportovce Slaného!

11.01.2020 | Redakce

V pátek 10.ledna byli ve slánském divadle vyhlášeni a oceněni nejlepší sportovci Slaného za rok 2019. Dvě skvělá umístění v této anketě slavil i slánský hokejový Lev. Vítězem v kategorii kolektiv mládež se stal tým hokejových starších žáků a v kategorii trenér roku obsadil druhé místo i šéftrenér Lva Pavel Štechmüller.

O tom že i prostředí a atmosféra divadla nejsou hokejistům vůbec cizí přesvědčili v pátek večer starší žáci, kteří byli poprvé nominováni v anketě o Nejúspěšnějšího sportovce Slaného. V divadle se sešel téměř celý tým, který vzorně oblečen ve společenském oděvu tuto anketu při premiérové nominaci ovládnul a na jevišti převzal z rukou poslance Parlamentu České republiky p. Vojtěcha Munzara a halové mistryně Evropy a vícemistryně Evropy v běhu na 400metrů překážek Denisy Helceletové (dříve Rosolové)  cenu pro nejlepší sportovní kolektiv mládeže ve Slaném.

Další pomyslné želízko v ohni měl Lev i v kategorii trenér roku, do které byl nominován p.Pavel Štechmüller. Ten obsadil skvělé druhé místo, za trenérem slanského basketbalu p. Petrem Kozákem.


Starší žáci HK LEV Slaný (r.2005+06):

-Tým starších žáků skončil v sezóně 2018/19 na druhém místě v soutěži Ligy starších žáků, a v této základní části ho dokázala porazit pouze pražská Sparta. Za týmem Slaného zaostali mj. i kladeští Rytíři, kteří v této skupině nasbírali o 8 bodů méně.
- V následné  nadstavbové části s 11ti účastníky uniklo slánskému týmu vítězství ve skupině o jediný bod a skončil celkově druhý za týmem Benátek nad Jizerou 
- čtyři hráči tohoto týmu nastupovali i za slánský dorost



Pavel Štechmüller

- aktuálně kromě funkce slánského šéftrenéra mládeže vede jako hlavní trenér velmi úspěšný tým starších žáků a zároveň zastává funkci druhého trenéra u kategorie ročníku 2013
- s týmem SŽ obsadil v uplynulé sezóně nejprve druhé místo v základní části a následně druhé místo v části nadstavbové
- s týmem r. 2013, v sezóně neprohrál žádné utkání
- i díky jeho přístupu a obětavé práci se hokejovému klubu daří lákat na slánský hokejový stadion další nové hokejové naděje
- nejen mezi hrajícími dětmi je oblíben


Pavlovi i celému týmu starších žáků děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a přejeme mnoho dalších úspěchů!


 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS