Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší žáci odehráli během víkendu 3 utkání

20.09.2020 | Redakce

Programově náročnou sezónu mají mladší žáci, kteří se souběžně účastní hned 2 soutěží. O víkendu sehráli venkovní utkání v Sedlčanech a v Neratovicích a domácí utkání s favoritem soutěže z Mladé Boleslavi.

K prvnímu víkendovému utkání nastoupil tým žáků v sobotu od 10.00 hodin na zimním stadionu v Sedlčanech, kam se vydala polovina hráčů týmu, jelikož druhou polovinu týmu čekalo odpoledne utkání v Neratovicích. 

Utkání sk. 25 v Sedlčanech se vyvíjelo lépe pro Lvíčata, která už na začátku čtvrté minuty vedla 2:0 po brankách Krause Šedivého. Soupeř ale ještě v průběhu prvního dějství srovnal. Tři minuty před koncem první třetiny však vrátil slánským barvám vedení opět Kraus.
Ve druhé třetině přidali po brance slánští BrabecNekola Dostál, na což ale soupeř dokázal dvěma brankami odpovědět. Po druhé třetině Lvíčata v Sedlčanech vedla 4:6.
Třetí třetina se ale bohužel výsledkově ukázala jako zásadní. Slánští v ní vstřelili pouze jednu branku z hole Hracha, zatímco soupeř se dokázal prosadit hned pětkrát. Ze Sedlčan tak žáci odjížděli po výsledku 9:7 s prázdnou. Na statistiky utkání se můžete podívat zde.

Odpoledne se druhá polovina týmu mladších žáků střetla v rámci skupiny 16 na neratovickém ledě s tamními Buldoky. Z Neratovic se Lvíčatům určitě odjíždělo spokojeněji, jelikož místním žákům nasázeli dvanáct branek. Hned čtyřikrát se v utkání prosadil Šimon Kříž, který přidal i jednu asistenci a na hattrick dosáhl i další slánský hráč Matěj Toms, který navíc dvakrát gólově přihrával. Dále se gólově prosadili: Karpeles 2x, Sochor 2x a Korovichev.
Podrobné statistiky z Neratovic naleznete zde

V neděli pak od 9.45 hod čekal žáky další zápas skupiny 16, ve kterém se na domácím ledě střetli s jedním z hlavních favoritů skupiny týmem BK Mladá Boleslav a nevedli si vůbec zle. I přesto, že Lvíčata toto utkání nakonec o dvě branky prohrála, byla bruslařskému týmu z Mladé Boleslavi přinejmenším vyrovnaným soupeřem, o čemž svědčí i vyrovnaný stav po dvou třetinách 2:2. Na začátku třetiny třetí slánští podruhé v utkání vedli, když ke gólu Sochora přidal svoji druhou trefu Ambrožewicz. O pět minut později ovšem hosté vyrovnali a během dalších dvou minut už o dvě branky dokonce vedli. Utkání v polovině 52.minuty zdramatizoval Kříž, který bleskově odpověděl na pátý gól hostů a snížil na rozdíl jediného gólu - 4:5. Poslední slovo ovšem měli tři a půl minuty před koncem hosté, kteří vstřelili šestou branku a pečetili tak své vítězství na slánském ledě. Statistiky z domácího utkání proti Boleslavi naleznete zde

Příští víkend sehrají mladší žáci dvě utkání na hřištích soupeře. Nejprve se v sobotu v rámci skupiny 25 střetnou od 9.30hod v Čáslavi s tamními Letci a v neděli pak změří síly od 11.30hod s týmem Smíchova na jejich stadinou Nikolajka 

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS