Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V sobotu dorostenci prodloužili sérii výher, v neděli tvrdě narazili

07.03.2022 | Redakce

Pět zápasů v řadě dokázali dorostenci vyhrát, naposledy se jim to podařilo v sobotu na slánském ledě, když porazili Lvy z Mostu. V neděli v Karlových Varech ale utrpěli nejvyšší porážku sezóny a Karlovy Vary jsou tak jediným týmem, který nedokázala Lvíčata v letošní sezóně ani jednou porazit!

Dorostenci nejprve v sobotu přivítali na domácím ledě stejně staré hráče Mostu a v utkání naši kluci potvrdili roli favorita, zvítězili 3:2 a připsali si další tři body za výhru. 
V neděli pak zamířili do Karlových Varů k utkání s jednoznačným lídrem tabulky. V předchozích kolech zaskočili slánští nejprve favorizovaný tým Sokolova a následně porazili i dalšího velkého favorita - Ústí nad Labem. 
Do Varů tudíž jeli dorostenci s chutí a plni optimismu. Ve Varech jsme vstřelili i první branku. V 7. minutě se po přihrávce Mirka Šmahela prosadil Honza Šimáček. Tím jsme ovšem střelecký prach vyčerpali. Naopak domácí obdržená branka nakopla. O dvě minuty později vyrovnali a následně si na Lvíčatech smlsli. Našim barvám nasázeli další 11 branek a utkání jednoznačně opanovali. Debakl slánských v poměru 12:1 asi čekal málokdo, nicméně dorostenci budou mít k nápravě ještě dvě další utkání. Obě sehrají s týmem Pilsen Wolves a věřme, že se kluci z vysoké porážky oklepou a připíší si další výhry v této jejich velmi povedené sezóně. 
V osmičlenné tabulce o postup jsou Lvíčata na čtvrtém místě tabulky se ziskem 31 bodů, třetí Sokolov je se 40ti body pro nás dvě kola před koncem soutěže nedostižitelný, stejně tak je ale jednoznačný náš sedmi bodový náskok právě před týmem Pilsen Wolves.
Dorostenci tak s jistotou skončí čtvrtí v postupové tabulce a je na místě jim za skvělou reprezentaci našeho klubu poděkovat!

 
Aktuální články
Dostaň se do extraligového týmu!

Po prvním kole Try outu jsou před námi další termíny, kdy se budete moci zúčastnit tréninku a probojovat se mezi extraligová Lvíčata.

 
Nejmladší Lvíčata na bedně

Nejmladší tým Slánským Lvíčat, složený z ročníku 2016 a 2017 uspořádal v neděli 7.4.2024 domácí turnaj 2.tříd.

 
Proslulá akademie v Salzburgu se sklonila před mladými Slaňáky

Do nejproslulejší evropské hokejové a fotbalové akademie Red Bull v rakouském Salzburgu vyrazili v březnu talentovaní malí...

 
TRY OUT do extraligy devátých tříd
 
Úspěch ročníku 2014
 
Lvíčata zvítězila v anketě Nejúspěšnější sportovec Slaného!!!
 
Play-off se blíží, přijďte nás v neděli podpořit!!
 
70 nových Lvíčat dorazilo na Týden hokeje
 
Polovina sezóny Lvíčat za námi
 
Pojď hrát hokej za HK LEV
 
 
© eSports s.r.o. & HK Lev Slaný - kontakt: hklevslany@centrum.cz RSS